Menü Bezárás

Árnyékolók

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny kiváló árnyékoló, lakásokban, irodákban, közösségi helyeken. A hangulatos textilek antisztatikus bevonattal vannak ellátva, ezért 4-5 évet kibírnak tisztítás nélkül. Cégünk specialitása az antibakteriálissterilizálható és lemoshatószalagfüggöny, főleg egészségügyi intézmények, orvosi rendelők, kórházak részére. Teljesen fényzáró kivitelben is rendelhető, amennyiben a teljes sötétítés a cél.

Szalagfüggöny vevőink és viszonteladóink az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged

A szalagfüggönyeink egyaránt jól mutatnak lakásokban és irodákban. A megfelelő színharmonizáció a belsőépítészek kedvencévé tette a szalagfüggönyeinket. A zöld színű irodai szalagfüggönyünk nyugtatólag hat. Ügyfélszolgálatok, tárgyalók kedvelt árnyékolója a mi szalagfüggönyünk.

A szalagfüggöny lamellákat, melyekbe behegesztjük a vállfát, a kocsikra van felakasztva. A kocsik normál szalagfüggöny esetében 112- 118 mm hosszú távtartókkal vannak összekötve. A zsinórral húzzuk a kocsikat, melyek a kis görgőiken gurulnak az alumínium karnis futófelületén. A kocsikban egy kis csiga-csigakerék mechanizmus van. Az alakos extrudált alumíniumból készült tengelyt egy gyöngylánc segítségével forgatjuk 180 fokban. A karnisok végeiben van a két karnis-vég. A lamellák feszességét a lamella súly biztosítja. Részben design eleme, de elhúzáskor a lamellák lengését az alsó-lánc csillapítja.
A szalagfüggöny vezérelhető zsinórzattal, motorizálva kapcsolóval, alkonykapcsolóval, távirányítóval, vagy komputerrel. A szalagfüggöny a lamellás árnyékolók gyöngye, ne hagyja ki, rendelje meg most, tájékozódjon aktuális akcióinkról! Viszonteladóink részére extra alacsony árakat biztosítunk. Alkatrész kínálatunkban mindent megtalál a 63-s, 89-és 127-es rendszerhez akár színes alsó lánccal, gyöngylánccal és zsinórral. 

Keresőszavak, kifejezések e termékhez: szalagfüggöny, lamellás függöny, szalagfüggöny karnis, szalagfüggöny árak, szalagfüggöny tisztítás, szalagfüggöny tisztítása házilag, szalagfüggöny alkatrész, PVC szalagfüggöny, szalagfüggöny felszerelése, ipari szalagfüggöny, szalagfüggöny Székesfehérvár

Napvitorla

ablak-zsalugáter-árak-nyílászárók

napvitorla a legújabb árnyékoló, mely itthon is kezd divatba jönni. Két fő kialakítás jellemzi ezt az árnyékolást. Egyszerűbb árnyékoló a fix napvitorla. A komfortosabb napvitorla motoros mozgatású. Motoros napvitorlákra a szimmetrikus kialakítás a jellemző, a fix napvitorla lehet aszimmetrikus is. Gyakran háromszög, négyzet, trapéz alakúakat kérnek a megrendelőink. A legtöbb napvitorla Budapest és környékén fogy, de gyakran rendelnek Székesfehérvár, Győr, Szeged, Kecskemét és Pécs városában is. Vélhetőleg a következő esztendő még jelentősebb lesz a napvitorla tekintetében. A fix napvitorlákat nagyon egyszerű felszerelni, sőt akár házilag is elkészíthető. Többen csak a textilt varratják meg nálunk és saját maguk szerelik fel.  Természetesen így sokkal olcsóbb lesz a divatos napvitorlánk.

A napvitorlák geometriájára jellemző, hogy minden oldaluk ívelt. Az élhossz 6-8 százalékban ívelődik. Mivel szerkezete egy sűrű szövésű háló ezért minden irányban 2-3 %-ot nyúlik. Ezért szükséges a felfüggesztési pontokba jobb-balmenetes feszítő orsót, vagy szemes acélláncot használni. Ezekkel az elemekkel gyönyörűen kifeszíthető a napvitorlánk. 

 

A kiemelkedő mechanikai tulajdonságok közül a teljesség igénye nélkül az alábbiakat sorolnánk fel: viharálló textil, vízszintesen is szerelhető, felrakása egyszerű, akár házilag is megoldható. Motorizált kivitele programozható, intelligens házvezérlésbe integrálható. Mivel igen új termékről van szó, ajánljuk az alapos, körültekintő tájékozódást, vásárlás előtt. A napvitorla lelke a textil. Jó tudni, hogy a mai piacon elérhetőek a 180 gr/nm anyagtól a 320 gr/nm anyagig, szinte minden. Az igazán erős és jó napvitorla anyaga 300 gr/nm -es HDPE  UV-álló textil anyagból készül 3D jellegű hurkolással. Ez a megfelelő erősség mellett a napvitorla öntisztulását is garantálja.

Természetesen a textil választás mellett fontos a tartóheveder, karabiner, feszítő szerkezet minősége is.

Zsaluzia

A nyugat-Európából származó zsalúzia aranykorát éli a hazai árnyékolástechnika világában. Hőtechnikai tulajdonságát tekintve egyik legkorszerűbb és igazán elegáns kültéri árnyékolónk, melyet lamellás árnyékolónak is szokás nevezni főleg építész és belsőépítész körökben. A hazai lakberendezők körében is elsőrangú külső árnyékolónak küzdötte fel magát ez az alumínium árnyékoló. Leggyakrabban motoros kivitelben rendelik, mert ezzel az intelligens házvezérlésbe is könnyen integrálható.

A főleg pasztell színekből álló zsaluziáink egyaránt jól mutatnak lakásokban iskolákban, és irodákban.

A zsaluzia anyaga többségét tekintve alumínium. A zsaluzia lamellák emelése egy nagy szakítószilárdságú poliészter szalag, a lamellák pozicionálását poliészter létra végzi. A csendes járást biztosítandó, a lefutó sín belső felülete gumírozott. A legalsó lamella egy extrudált alumínium záróprofil. A mozgatás főleg motorral történik, de előfordul hajtókaros zsaluzia is. A lamelláknak négy fajta profilja járatos Magyarországon. A legkisebb csomagmagasságú a C profil. Az erősített, vagy peremes C lamella nagyobb fesztávokra is beépíthető, viszont a csomagmagassága nagyobb. A Z és S profilok tetszetős megjelenésük okán igen népszerűek.