Menü Bezárás

Szúnyogháló

A redőnyök hasznos és kedvelt kiegészítő eleme, emellett a rovarok, levegőben lévő szennyeződések főként tollak, szöszök, falevelek első számú ellensége a rovarháló, amely sűrű szövésű, időtálló anyagból készül.

A különböző méretű keretprofilok az Ön egyedi ízlésvilágának megfelelően esztétikus kialakítást és sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé. A rovarhálók a nyílászárók külső felületén kerülnek felszerelésre. 

Fix keretes rovarháló

A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. 

Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból szinte láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

Sokak kedvence mivel az ablakra könnyedén felhelyezhető és eltávolítható. 

szunyoghalo-felszereles

Mobil rovarháló

Szinte bármilyen redőnnyel nem ellátott ablakra ráépíthető, kialakítása praktikus és kényelmes mindennapi használatot tesz lehetővé. A lehúzott háló könnyedén rögzíthető és automatikusan elrejthető.

Egyszárnyú erkély-és balkonajtókhoz javasoljuk, kapható egyszerű és keretes változatban is, könnyen használható.

Elsősorban egy- illetve kétszárnyú ajtók hasznos tartozéka, tokja függőlegesen az ajtó oldalára építhető, kétszárnyú ajtó esetén középre összehúzható és ott rögzíthető.

szunyoghalo-felszereles ajtópanel szúnyoghálóval

Tolóajtós rovarháló

Általában nagyfelületű nyílászárókra, illetve tolóajtókra alkalmazzuk.Kétszárnyú ajtókhoz, tolóajtókhoz ajánlott kiegészítő. 

Egy a teljes ajtótokra rácsavarozható keret és egy tolószárny alkotja, mely a keretben könnyen oldalra mozgatható. Nagyobb méret esetén több szárnnyal is kérhető.

Egy- és kétszárnyú ajtókhoz rögzíthető és mozgatható, ráadásul speciális, megerősített kerete és rovarvédő hálója ellenáll a legszélsőségesebb körülményeknek is.